Ponygames på DARK

Darupgaards Rideklub har i en del år redet/trænet ponygames. Det er rigtig sjovt og giver også hestene et frikvarter fra dressur og spring.
Vi starter normalt blødt op i efteråret, hvor alle der har lyst til at snuse til ponygames, kan være med. I januar starter den mere seriøse træning op, hvor det kun er dem der vil være med til at ridekonkurrence der træner. Der trænes til deltagelsen i kvalifikationsrunderne samt finalen i Distrikt 3 i perioden marts/juni. Med muligvis deltagelse i Sjællandsmesterskaberne på Store Hestedag.

Hvis I ikke kender reglerne vil det være en god idé at kigge på Dansk Rideforbunds hjemmeside.

Har du lyst til at deltage i træningen/kvalifikationerne kan du kontakte klubben på

Marie-Louise og Marquis til Landsfinalerne 2010

Frederikke Schneller Kjær og Naomi til Landsfinalerne 2010

Stella Tommerup og Cocos til Landsfinalerne 2010