Championatregler

Stævneresultater skal mailes til medlemmer der starter for klubben og opnår placering.

Da flere af rytterne starter for flere forskellige klubber, skal point fremført på championatlisten kunne dokumenteres i form af stævneprogram, kritikker, resultatlister o.lign.

Stævneresultater skal mailes senest 2 måneder efter det pågældende stævne hvor placering/-er er opnået (forældede resultater vil ikke blive registreret). Resultater for november og december skal dog være klubben i hænde senest d. 15. januar.

For at komme i betragtning som vinder af championatlisten - skal medlemskontingent være betalt senest den 01. januar, i det år hvor præmier uddeles

Registreringen skal indeholde følgende oplysninger:

Art stævne (D, C, B eller A)
Klubnavn (arrangerende klub)
Stævnedato
Spring eller dressur
Placering

Ved lige antal point på championatslisten afgør antallet af 1. pladser hvem der vinder. Er der lige antal 1. pladser, er det antallet af 2. pladser o.s.v.

1. plads

2. plads